Ismerj meg!

a marketingesed

Úgy kezelem majd hirdetésedet, mintha a saját vállalkozásomé volna

Niki vagyok, online marketing manager, PPC specialista.

2017 óta foglalkozom online marketinggel, főként Google és Facebook, Instagram hirdetésekkel. Az első éveimet ügynökségnél töltöttem, majd saját vállalkozásomat kezdtem el építeni. Az ügynökségnél eltöltött éveim alatt rengeteget tanultam, fejlődtem, sokféle területre nyertem betekintést, majd 2021-ben végre úgy döntöttem, szabadúszóként szeretném magam kipróbálni, és még magasabb szinten segíteni ügyfeleim vállalkozásait.

Minden ügyfelemet sajátomként kezelek, az elért eredményeknek pedig úgy örülök, mintha a saját webshopom bevétele emelkedne. Engem az ügyfelekkel való, közösen elért eredmények hajtanak előre. Úgy gondolom, ez tesz valakit jó szakemberré.

Hogyan dolgozom?

a közös munka

Online konzultáció keretein belül átbeszéljük, milyen célokat szeretnél elérni az online hirdetésekkel, mire van pontosan szükséged, hogyan tudok segíteni, és milyen eszközökkel tudjuk elérni a kitűzött célokat. Ezekre alapozva egyedi ajánlatot készítek a Te projektedre és igényeidre igazítva.

A szerződés aláírását követően elindítom a projektet, létrehozom az első kampányokat, elkészítem a hirdetéseket, kreatívokat.

Miután elindultak a hirdetések, folyamatosan figyelem, optimalizálom őket, hogy a megfelelő célokat érjük el. Számomra a legfontosabb, ha a hirdetésekre elköltött összeg többszörösen megtérülnek ügyfeleim számára.

Havonta részletes jelentést készítek az elért eredményekről, az elvégzett munkálatokról, és a következő időszakra javaslatokat teszek annak érdekében, hogy tovább növeljük az eredményeket.

Ügyfeleim visszajelzései

vélemények

Vélemény 1.

„Mindenkinek csak ajánlani tudom Nikit, szuper partner, hálás vagyok, hogy rá találtam. Bizton kijelenthetem, hogy a legjobb kezekbe került a webshopom. A vásárlások száma folyamatosan emelkedik, a facebook hirdetésekek és google optimalizásás pedig biztos kezekben. Nagy terhet vett le Niki rólam, hogy elkezdtünk együtt dolgozni!”

C. Judit

Vélemény 5.

Közel egy éves közös munka után bátran ajánlom mindenkinek. 

Nagyon meg vagyunk elégedve az eddigiekkel, mindenről részletes kimutatást, tájékoztatást kapunk, bármikor elérhető emailben és telefonon is. Szinte azonnal választ kapunk, akármivel is keressük. Látszik a forgalmunkon is a jó háttérmunka. 

Akiknek eddig ajánlottuk, ők is nagyon elégedettek a munkájával.

F. Tamás

Vélemény 1.

 Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy vajon szükséges-e profi segítséget kérnünk a hirdetéseink, az online marketingünk kezeléséhez vagy elegendő lesz, ha mi magunk „hirdetgetünk”.

Végül felvettük a kapcsolatot Nikolettával és immár 7 hónapja együtt dolgozunk. Úgy gondoljuk, hogy az értékesítési céljaink szempontjából, a legjobb döntést hoztuk.
Nikoletta igazi profi! Nagyon gyorsan és rendkívül precízen, igényesen dolgozik. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájával!

Keressétek bátran! Mi csak ajánlani tudjuk!

B. Attila

Vélemény 2.

Kedves, lendületes, munkájára igényes és rendkívül segítőkész.
Nem vagyunk könnyű alapanyag, sok elvárásunk volt munkánk elején, de hamar megtaláltuk a közös hangot és zökkenőmentesen tudunk együtt dolgozni, sokat segít céljaink megvalósításában.
Mindenkinek sok szeretettel ajánljuk.

 

V. Éva

Vélemény 3.

Nikit a webáruházam teljes körű marketing folyamatainak kezelésével bíztam meg akivel immár 2 hónapja dolgozunk együtt. Bátran elmondhatom, hogy a napi szintű kapcsolattartás mellett magas fokú mentorálásban és szakmai segítségben van részem.

Ennek következtében hétről hétre fejlődést és növekedést tudhatunk a hátunk mögött. Egy szónak is száz a vége, Niki türelmes, rendkívül segítőkész, az igényeimet szem előtt tartja és a rábízott munkát mindig precízen határidőre elvégzi. Ajánlom mindenkinek Őt, aki szeretne kiemelkedő eredményeket elérni vállalkozása területén!


Sz. Bálint

Vélemény 4.

Kedves Niki , szeretnék köszönetet mondani a kreatív jó ötletekkel teli hirdetéseknek amit számomra készítesz . Jó tudni , hogy van olyan média szakember aki valóban tesz is azért amit elvállalt , a kettőnk boldogulását kamatoztatja az üzleti életben .Mindenek előtt szemmel tartja a lényeget :legyen haszna bevétele az ügyfelének . Továbbra is számítok az általad generált bevételekre , legyél továbbra is rendíthetetlen profi a munkádban .

 

D. József