Miben tudok neked segíteni?

szolgáltatásaim

GOOGLE ADS KAMPÁNYKEZELÉS

Hatékony, jól mérhető Google hirdetések ma már elengedhetetlen részét képezik egy vállalkozás életének.

A Google-ben való megjelenés az egyik legeredményesebb megoldás lehet, hogy elérd a célközönséged, hogy megoldd a felhasználók problémáit, kielégítsd igényeit, hiszen a Te hirdetésed pontosan akkor fog megjelenni, amikor a Te termékedre vagy szolgáltatásodra keresnek.

Gyors megoldás, hogy ott légy az élmezőnyben, hiszen a keresőoptimalizálással (SEO) ellentétben a hirdetések elindulását követően szinte már azonnal megjelenhetnek hirdetéseid a Google-ben.

 Segítek, hogy termékeid, szolgáltatásaid mindig naprakészen, a megfelelő pozícióban jelenjenek meg a Google keresőjében, hogy a célközönséged minden tagja megtalálja vállalkozásod.

SOCIAL MEDIA MENEDZSMENT

Segítek, hogy megtaláld közönségedet a legnépszerűbb social média platformokon is!

Sokan úgy gondolják, hogy az ő közönségüket nem a Facebookon vagy az Instán fogjuk megtalálni. Ez bizony tévedés. A Social média ereje óriási, a megfelelő stratégiákkal eredményes és profitot termelő  hirdetéseket indíthatunk a Facebook és Instagram felületén egyaránt.

 Ha szeretnéd, hogy márkádat minél többen megismerjék, szeretnél egy közösséget felépíteni, akikből végül elkötelezett vásárlók leszenek, vagy már nincs időd a folyamatos posztolásra a Facebook és Insta felületén, akkor keress bátran, leveszem a terhet a válladról!

ONLINE MARKETING TANÁCSADÁS

Tartsd vállalkozásod a saját kezedben, én pedig vezetlek a sikerhez vezető úton!

A legtöbb vállalkozónak nincs ideje a marketing folyamatokat menedzselni, de sokan saját maguk szeretik intézni ezt is. Ha nem szeretnéd kiszervezni, de elég sok kérdésed felmerül, akkor segítek, hogy magabiztosan tudd kezelni saját vállalkozásod hirdetéseit tanácsadás, vagy mentorprogram keretein belül.

Átbeszéljük a futó kampányokat, legyen szó Google, Facebook vagy Instagram hirdetésekről. Javaslatot teszek annak érdekében, hogy tovább növeld az elért eredményeket.

Segítek, hogyan állítsd fel a kampánystratégiád, hogyan előzd meg a konkurenseidet és hogyan érd el a kitűzött céljaidat. Mindezeket nem csak átbeszéljük, hanem gyakorlatban, közösen meg is valósítjuk azokat, végig fogom a kezed!

Hogyan dolgozom?

a közös munka

Online konzultáció keretein belül átbeszéljük, milyen célokat szeretnél elérni az online hirdetésekkel, mire van pontosan szükséged, hogyan tudok segíteni, és milyen eszközökkel tudjuk elérni a kitűzött célokat. Ezekre alapozva egyedi ajánlatot készítek a Te projektedre és igényeidre igazítva.

A szerződés aláírását követően elindítom a projektet, létrehozom az első kampányokat, elkészítem a hirdetéseket, kreatívokat.

Miután elindultak a hirdetések, folyamatosan figyelem, optimalizálom őket, hogy a megfelelő célokat érjük el. Számomra a legfontosabb, ha a hirdetésekre elköltött összeg többszörösen megtérülnek ügyfeleim számára.

Havonta részletes jelentést készítek az elért eredményekről, az elvégzett munkálatokról, és a következő időszakra javaslatokat teszek annak érdekében, hogy tovább növeljük az eredményeket.